0

20 אפריל 2017

מתכון להכנת חמאת קנאביס – לבישול ואפיה

image

אפשר גם לבשל ולאפות את פרחי הקנאביס שלנו, ולשלב אותם עם האוכל שאנחנו הכי אוהבים. באכילה, אופי השפעה שונה מזה של העישון.

הבסיס לכל המאפים ורוב המזונות שמכילים קנאביס הוא שומן, וזאת משום שהוא מהווה את האמצעי לשחרור החומר הפעיל של הקנאביס לתוך המזון. כשמדובר על מוצרי אפייה ועוגיות – הבסיס יהיה חמאה.

הכנת חמאת קנאביס

ישנן דרכים שונות להכין את חמאת הקנאביס, אלה מתייחסות לכמויות, זמני חימום, זמני צינון וטיפול בקנאביס עצמו. יש הטוענים שחימום הקנאביס בתנור לפני המסתו עם החמאה יזרז את התהליך וימקסם את שחרור ה-THC.

החומרים:

  • 200 גרם חמאה
  • 10 גרם קנאביס

מתכון קנאביס 3

איך עושים?

  1. מחממים תנור ל-220 מעלות. מכניסים את פרחי הקנאביס לתבנית זכוכית או סיליקון, (מומלץ לקצוץ לפני) ואופים למשך כעשרים דקות עד חצי שעה (תהליך זה משחרר את החומרים הפעילים ומזרז את תהליך הבישול).
  2. ממסים את החמאה במעט מים חמים בחום נמוך למשך כמה דקות (לשמור שלא יישרף).
  3. לאחר שהחמאה נוזלית, מוסיפים את פרחי הקנאביס, ונותנים להם להתבשל בתוך החמאה במשך כחצי שעה עד שעה.
  4. לאחר סיום בישול החמאה, וכשרוב המים מתאדים, יש לסנן עם פילטר או בד, ולהפריד את הפרחים מהחמאה שמלאה כעת ב-THC.
  5. את החמאה יש להכניס למקרר ולצנן במשך כשעה לפחות.

חשוב להקפיד: לא להגיע לרתיחה בבישול החמאה ולשמור על טמפרטורה נמוכה ויציבה תוך ערבוב מדי פעם.

טיפ מאיתנו: אפשר למזוג את החמאה כשהיא נוזלית לתבנית של קוביות קרח, כך יהיו לכם מנות מדודות ומחושבות של THC.

כעת יש לכם את הבסיס החשוב ביותר להכנת כל סוגי העוגיות והמאפים, כשהחמאה שתעבדו איתה תהיה חמאת הקנאביס המיוחדת שהכנתם.

שיתוף הכתבה במייל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.


CAPTCHA Image

Reload Image