0

20 אפריל 2017

מתכון להכנת חמאת קנאביס – לבישול ואפיה

image

אפשר גם לבשל ולאפות את פרחי הקנאביס שלנו, ולשלב אותם עם האוכל שאנחנו הכי אוהבים. באכילה, אופי השפעה שונה מזה של העישון.

הבסיס לכל המאפים ורוב המזונות שמכילים קנאביס הוא שומן, וזאת משום שהוא מהווה את האמצעי לשחרור החומר הפעיל של הקנאביס לתוך המזון. כשמדובר על מוצרי אפייה ועוגיות – הבסיס יהיה חמאה.

הכנת חמאת קנאביס

ישנן דרכים שונות להכין את חמאת הקנאביס, אלה מתייחסות לכמויות, זמני חימום, זמני צינון וטיפול בקנאביס עצמו. יש הטוענים שחימום הקנאביס בתנור לפני המסתו עם החמאה יזרז את התהליך וימקסם את שחרור ה-THC.

החומרים:

  • 200 גרם חמאה
  • 10 גרם קנאביס

מתכון קנאביס 3

איך עושים?

  1. מחממים תנור ל-220 מעלות. מכניסים את פרחי הקנאביס לתבנית זכוכית או סיליקון, (מומלץ לקצוץ לפני) ואופים למשך כעשרים דקות עד חצי שעה (תהליך זה משחרר את החומרים הפעילים).
  2. ממיסים את החמאה בחום נמוך למשך כמה דקות לפחות (לשמור שלא ישרף).
  3. לאחר שהחמאה נוזלית, מוסיפים את פרחי הקנאביס, ונותנים להם להתבשל בתוך החמאה במשך כחצי שעה נוספת.
  4. לאחר סיום בישול החמאה יש לסנן אותה עם פילטר או בד, ולהפריד את הפרחים מהחמאה שמלאה כעת ב THC.
  5. את החמאה יש להכניס למקרר ולצנן במשך כשעה לפחות.

כעת יש לכם את הבסיס החשוב ביותר להכנת כל סוגי העוגיות והמאפים, כשהחמאה שתעבדו איתה תהיה חמאת הקנאביס המיוחדת שהכנתם.

שיתוף הכתבה במייל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.


CAPTCHA Image

Reload Image